Skip to content

MyBeeYard

MyBeeYard er et fullintegret datasystem som holder oversikt over bigårder du har tilgang til.

Her samles data inn manuelt via Smartphone og automatisk via sensorer utplassert i bikubene.

På mobilen kan du registrere data om bigården og den enkelte bikube.  Her medler du også flytting av bikuber mellom bigårder.

MyBeeYard er under konvertering til rammeverket MyObjects

Systemet er derfor for tiden kun delvis fungerende.

20161022_010126

Kort om funksjonalitet: 

Du registrerer bigårdene og hvem birøktere som skal få oversikt og kunne oppdatere data for denne bigården (du bør alltid ha en "reserve" dersom du blir syk, denne kan da via sin Smartphone få status og hva som er gjort på de enkelte kubene hvis hun/han må trå til).

Nedenfor er en kort beskrivelse av systemet, du velger selv hvilke funksjoner som er aktuelle å bruke for deg.

Du ser når du var i bigården forrige gang og om du har planlagt neste besøk og huskelapper til neste gang samt generelle opplsninger du har notert om bigården.  Dersom du synes det er for omfattende å legge inn alle kubene kan notere alle opplysninger på dette nivå.  Du får oversikt over alle kubene du har i bigården og kan klikke deg inn på den enkelte kube.  For den enkelte kube har du et notatfelt pluss alle statuser du tidligere har meldt på kuben, muligheten for å få opp en huskeliste for å notere status (du noterer kun det du mener du har bruk for).   Dersom du skal flytte en kube trykker du på "Flytt" og deretter velger du hvilke bigård du flytter den til.

Erfaring fra bruk av "fylkesvektene" til Norges Birøkterlag har gitt nyttig informasjon hva vi har mest bruk for av elektronisk innsamling, dette prioriteres det ut fra. 

Prisbilde på dagens utstyr kubevekter m.m. er alt for høy.  Dette vil endre seg drastisk de neste årene.  Vi vil kunne kutte prisen betydelig for den enkelte birøkter og nå en pris som medfører at de aller fleste vil finne rom for måleutstyr i mange, kanskje alle sine kuber.

 

Eksempler på skjermbilder på mobilen:


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/3/h/hs/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 190